dinsdag 11 maart 2014

Muziekzolder Live: Sinnerboy - Rory Gallagher tribute [03-04-2014]

RORY GALLAGHER TRIBUTE SINNERBOY (UK) OP DE MUZIEKZOLDER

Op donderdag 3 april speelt er weer een topact op de Muziekzolder in Maasdijk. Sinnerboy bestaat sinds 1996 en is één van de beste Rory Gallagher tribute bands die bestaat. Het is een Brits trio en ze hebben slechts één doel: klinken zoals Rory Gallagher klonk!

Ze speelde al op veel festivals over de hele wereld ter ere van hun held. Rory zijn broer Donal Gallagher zei eens over hen: "Sinnerboy is het levende bewijs dat mijn broer zijn muziek nog steeds leeft". Sinnerboy’s live optredens staan dan ook bol van authenticiteit, passie en heel veel mooie nummers van Rory en zijn band Taste. Kortom: Sinnerboy is een live 'n' kicking Rory Gallagher tribute band from the UK! Frontman Barry Barnes (zang, gitaar) wordt op de Muziekzolder begeleid door drummer Dave en bassist Robin. Dit optreden is een must voor de échte Rory-fan (en dat zijn er veel in het Westland!) en voor alle andere rechtgeaarde bluesrock liefhebbers. De entree is zoals gewoonlijk weer gratis maar vol is vol dus kom op tijd.

De Muziekzolder is weer vanaf 20:30 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er afgetrapt met de vertrouwde Muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. Het live optreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met eigentijdse en gouwe ouwe muziek door een gast DJ.

EDIT 04-04-2014:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.