maandag 29 december 2014

3 Meter Peter - live op de Muziekzolder 08-01-2015

Het is donderdag 8 januari a.s. aan de Westlandse band '3 Meter Peter' de eer om het Muziekzolderjaar 2015 muzikaal in te luiden. Tevens de gelegenheid voor muziekminnend Westland om elkaar onder het genot van een drankje het beste voor het komende jaar toe te wensen. Want ook op muzikaal gebied staat er in 2015 weer veel te gebeuren in onze streek.


Peter Dijkhuizen en Peter Kruithof zijn de initiatiefnemers van de band 3 Meter Peter die alweer meer dan 15 jaar bestaat. Ooit begonnen als '2 meter Peter', maar na verloop van tijd kwamen Peter Meuris en Jump Koch het duo versterken. Het viertal bedient zich van Nederlandstalige teksten, in zowel luisterliedjes als feestmuziek. Het repertoire strekt zich dan ook uit van hits van De Dijk tot Jacques Herb en van Joost Nuissl tot de The Scene.

Maar ze spelen ook eigen nummers zoals die te horen zijn op de CD 'Midlife' (2011). En vooral dat zijn songs die echte Westlanders tot de verbeelding zal spreken. Met teksten die uit het (Westlandse) leven zijn gegrepen en die zeker ook de Zolderbezoekers bekend voor zullen komen. Dus kom donderdagavond 8 januari ook meedeinen en meezingen op de smartlappen en de pretstampers van 3 Meter Peter. Gezelligheid gegarandeerd! Bekijk hier de videoclip 'Midlife'
 

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er afgetrapt met de vertrouwde Muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het live optreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ.

EDIT 10-01-15:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.