zondag 22 mei 2016

YADA YADA doet Herman Brood herleven op Muziekzolder [02-06-16]


YADA YADA weet als geen ander Herman Brood op het podium te benaderen. Maassluizer Ronald “Stick” van Beest zingt al sinds 1982 in Brood cover- en tributebands en had reeds op jonge leeftijd een nauwe band met Herman. Nu in 2016, het jaar waarin Herman 70 jaar zou zijn geworden, en helaas alweer 15 jaar niet meer onder ons is, doet YADA YADA Herman Brood & His Wild Romance herleven!

Stick maakte furore als zanger met de bands Go Ape, Stick & Bangers, YADA YADA, The Romance en sinds dit jaar weer met YADA YADA (vernoemd naar het 8e studioalbum van Brood uit 1988). Na vier jaar de zanger en het gezicht te zijn geweest van de originele band van Herman Brood, The Wild Romance, besluit Stick in 2016 weer met zijn vrienden van YADA YADA te gaan toeren. Met een overvolle agenda als gevolg. Waarom? “De mensen willen toch een vleugje van Herman zelf terugzien!”

Stick benadrukt dat hij beslist géén 2e Herman Brood pretendeert te zijn. Maar samen met gitarist J.P. Barentsen (BrooT, Legal Tender), bassist Johnny Lopezz (o.a. Echo Bowie) en drummer Richard Tumansery (o.a. Finest Truth), weet het viertal een waardig eerbetoon neer te zetten die oude tijden doet herleven. De reacties op recente YADA YADA optredens zijn dan ook unaniem positief: “alsof Herman is herrezen; Brood is niet dood, hij leeft!”

De Muziekzolder is ook 2 juni weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het liveoptreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ.

EDIT 03-06-2016:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.