vrijdag 19 augustus 2016

8e seizoen Muziekzolder opent met de Sean Webster Band


De Muziekzolder Maasdijk begint donderdag 1 september alweer aan het achtste seizoen met livemuziek. De Britse groep de Sean Webster Band zal de bezoekers die avond op een stevig portie bluesrock trakteren.

De overige (inter)nationale acts die in seizoen 2016-2017 op gaan treden zullen ook weer voor een gevarieerd muzikaal aanbod zorgen. Er zijn al bands vastgelegd uit o.a. Italië en Amerika, maar uiteraard gaan ook de betere Nederlandse bands en regionale muzikanten weer een groot aandeel krijgen in de komende optredens.

Vooral voor de gitaarliefhebbers valt er op 1 september heel wat te genieten. De Sean Webster Band bestaat behalve Sean zelf (Fender Telecaster) en de in Canada geboren drummer Joel Purkess uit Ash Wilson (Gibson en Fender Strat) en Greg Smith (5-snarige Fender basgitaar). Het kwartet speelt zowel eigen werk van de drie sinds 2004 uitgebrachte CD’s als wel covers (o.a. Superstition, I’d Rather Go Blind).

Lekkere vette en groovy bluesrock dus, maar ook mooie ballades om kippenvel van te krijgen. In een stijl die vooral liefhebbers van Eric Clapton, Bryan Adams, Gary Moore en Stevie Ray Vaughan zal aanspreken.


De Muziekzolder is vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Entree is gratis maar kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het liveoptreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ.

EDIT 02-09-16:
Foto's & filmpje: Herman Alsemgeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.