dinsdag 27 december 2016

Rockend 2017 in met Mooie Meneren in de Muziekzolder! 05-01-2017Op 5 januari wordt het weer rocken en feesten geblazen in de Muziekzolder. Want het Top 100 rockcover trio Mooie Meneren speelt dan de beste covers van vroeger en nu. "Beter dan het origineel!" is een veelgehoorde kreet tijdens hun concerten. Dus kom ook proosten op 2017 waarbij je wordt getrakteerd op een kick-ass rock 'n roll ervaring!

Mooie Meneren is ooit begonnen als kwartet. De Westlander Carlo Cancedda maakte toen ook nog deel uit van de band. Sinds enige tijd knallen deze Meneren als trio op het podium. Zanger, gitarist, producer en entertainer Serge Naberman is veelzijdig. Zo is hij o.a. bekend als medeoprichter van de hardrockband Rebelstar maar ook als begeleider van cabaretier Najib Amhali.

Samen met basgitarist Fred van Leeuwen en drummer Frits Dennert, die beide ook voor de backing vocals zorgen, klinkt deze Haagse band superstrak.  Op het repertoire staan songs van onder meer ZZ Top, The Rolling Stones, Golden Earring, Bon Jovi, U2, Billy Idol, The Foo Fighters, Robbie Williams, Kaiser Chiefs en nog veel meer. De Mooie Meneren zijn klaar voor 2017, jij ook? 
Let’s rock this party!De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland. 

EDIT 08-01-2017:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.