zaterdag 26 januari 2019

Slash N' Roses in de Muziekzolder Maasdijk 07-02-19


- A tribute to Slash & Guns N' Roses

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’.

Slash n’ Roses zet een daverende show neer met indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en Guns N’ Roses gemaakt heeft. De songs van Slash N’ Roses zijn vooral geïnspireerd door het legendarische album “Appetite for Destruction”. En natuurlijk door de comeback van Guns N’ Roses met hun “Not in this Lifetime” tour van 2016 t/m 2018.

Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N' Roses dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder. Naast de steeds meer gedetailleerde benadering van Guns N’ Roses gaat het bij deze band om de muziek, de authentieke sound en de beleving. De show staat als een huis en de muzikale details kloppen. Dát is Slash N’ Roses! Donderdag 7 februari live in De Muziekzolder Maasdijk.


De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland. Kom op tijd, want vol is vol!

EDIT 08-02-2019







[foto's & film: Herman Alsemgeest]





[foto's: Johan Sonneveld]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.