zaterdag 20 april 2019

The Malone Sibun Band (VS/UK) geeft een uniek optreden in de Muziekzolder Maasdijk 02-05-2019


Op donderdag 2 mei zal er een uniek optreden plaatsvinden in het Westland. 
Tijdens hun tournee door Duitsland en Engeland is The Malone Sibun Band bereid gevonden om slechts één optreden in Nederland te geven. 
In De Muziekzolder Maasdijk dus!

De soulvolle blues-rockster MarcusMalone uit Detroit Michigan is een samenwerking aangegaan met de explosieve Britse gitarist Innes Sibun. Marcus Malone nam sinds 1999 zeven albums op en deed o.a. liveshows met MC5, Bob Seger, Iggy Pop en BB King. Zijn sound wordt wel vergeleken met die van zangers als Paul Rodgers, Otis Redding en David Coverdale, maar hij heeft een onmiskenbaar eigen stemgeluid.

Innes Sibun tourde door de VS in de band van Robert Plant (Led Zeppelin), speelde op belangrijke festivals in heel Europa met zijn eigen band en is een van de beste elektrische bluesgitaristen in het Verenigd Koninkrijk. Hij was bepalend lid van Sari Schorr & The Engine Room, met wie hij het veelgeprezen album 'A Force of Nature' (2016) opnam. Sibun is een veelzijdige bluesrock gitarist met invloeden van o.a. Jimmy Page, Jimi Hendrix en Paul Kossoff. Maar ook de soulvolle benadering en dynamiek van BB en Albert King hoor je in zijn gitaarspel terug. 




























Doe al die invloeden bij elkaar en je krijgt de unieke stijl van The Malone Sibun Band. Die verder bestaat uit de Britse ritmesectie Roger Inniss op basgitaar en drummer Chris Nugent. Dus wil je de maand mei beginnen met een avondje kick-ass soulful rocking blues, mis dit bijzondere optreden dan niet!

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.

EDIT 03-05-2019:









[foto's & video: Herman Alsemgeest]


Foto's Johan Sonneveld Fotografie:








Maxazine fotoverslag door Johan Sonneveld 04-05-2019



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.