zondag 1 september 2019

Muziekzolder Maasdijk Nieuws 2019-2020 / 10 jaar Muziekzolder!


Beste Zolderbezoekers, muziekliefhebbers,

Er staat weer veel te gebeuren in het seizoen 2019-2020 in de Muziekzolder!


LOW SOCIETY
Om te beginnen trappen we op donderdag 5 september 2019 af met de fantastische roots- en bluesband Low Society uit Memphis Tennessee. Vorig jaar november gespot op het Blues aan Zee festival in Monster en direct vastgelegd voor de Muziekzolder. Omdat we voor jullie ook komend seizoen weer afwisselend de beste blues-, rock(tribute)-, en regiobands willen programmeren.

Hierover zul je dus ook weer regelmatig nieuwsbrieven blijven ontvangen. Weet je nog iemand die zich hiervoor wilt aanmelden, mail dan naar: mommuziekzolder@gmail.com

10 JAAR MUZIEKZOLDER ZA. 05-10-2019
Je hebt het vast al vernomen... in oktober 2019 bestaat de Muziekzolder Maasdijk 10 jaar! Voor de regelmatige bezoekers organiseren wij dan een speciaal jubileum evenement op de Muziekzolder locatie aan de Nolweg 10 in Maasdijk. Voor de gelegenheid op een zaterdag en uiteraard zal alles draaien om live muziek. Maar liefst 4 bands zullen dit memorabele feest komen opluisteren: Try-Oud, Bon Jovi Experience, Nouked en niemand minder dan de Ruben Hoeke Band feat. Jan Akkerman! Toegangskaarten zijn persoonlijk af te halen bij Jan Wennekers.


WOS RADIO
Ook in het komende muziekseizoen zal WOS Radio DJ Willem Bax weer op de woensdagen om 20:45 uur voorbeschouwingen geven op de maandelijkse Muziekzolder optredens in zijn radioprogramma de Jukebax. Ook online te beluisteren.

Groeten,

TEAM MUZIEKZOLDER MAASDIJK
Jan, Herman, Giel, George, John
http://muziekzolder.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.