woensdag 27 november 2019

Loch Out en West Pack in Muziekzolder Maasdijk 12-12-2019


In december is het weer tijd voor Westlandse bands in De Muziekzolder Maasdijk. Zowel de jonge mannen van Loch Out als 'oudjes' van West Pack zijn twee formaties die nog niet zo lang aan de weg timmeren, maar hun sporen in de Westlandse muziekscene wel verdiend hebben.  

Loch Out kreeg voor het eerst vorm tijdens een spontane jamsessie onder drie collega's. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band met al een aantal optredens achter rug staat het vijftal garant voor een gezellige avond met een mix van zowel klassieke als moderne (hard)rock muziek! Loch Out bestaat uit: Twan (zang), Bram (drums), Johnny (gitaar), Vince (bas) en Ronald (gitaar).

De Westlandse rockband West Pack bestaat uit Anton (zang), Jan (gitaar), Raymond (gitaar), Patrick (bas) en Fred (drums). Zij deden in het verleden ervaring op in o.a. The Hellhounds en de coverband Cut The Crap. Met rockklassiekers uit de jaren '70 en '80 trekken ze die lijn nu door in de nu al roemruchte band West Pack. Want ze maakte van menig Westlands evenement al een ouderwets feestje! "West Pack, let's rock music".

EDIT 17-12-19:








[Foto's: Herman & Arjan]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.