dinsdag 12 oktober 2021

Muziekzolder Maasdijk Light concept met: Barfoot Six [04-11-2021]

 Beste Zolderbezoekers, muziekliefhebbers,

Op donderdag 4 november 2021 gaan wij weer verder met het Muziekzolder Light concept. Niet akoestisch maar 'gewoon' elektrisch dit keer. Mocht je in het verleden regelmatig bij optredens geweest zijn in De Muziekzolder en je hebt geen bericht gehad kun je, zolang het nog niet vol is, via onderstaande mailadres reserveren. 

N.a.v. de nog geldende beperkingen verzoeken we dan om tussen 19:30 en 20:30 uur aanwezig te zijn. Als bezoeker dient u bij de ingang een geldig coronabewijs (QR-code) te laten zien. Binnen geldt dat we zonder vaste zitplaatsen maximaal 75% van de reguliere capaciteit toestaan en dat de eindtijd 00.00 uur is. De 1,5 meter maatregel is niet meer van toepassing dus we gaan er een aangepaste maar weer ouderwets gezellige Muziekzolderavond van maken!

[foto's: Harry van Dijk]

De livemuziek komt van de rockcover band Barefoot Six. Een Westlandse band die in 2018 werd opgericht en bestaat uit: Angie van Ravesteijn (zang/gitaar), Stefan van Dijk (gitaar/zang), Brian van Vliet (gitaar/zang), Nick Mounier (basgitaar/bluesharp/zang) en Eugene Goeijebier (drums). It’s all about having fun together with making music and drinking gold! De quiz wordt als vanouds verzorgd door George & John. 


Graag tot dan! Groeten,

Team Muziekzolder Maasdijk

Reserveren via e-mail: mommuziekzolder@gmail.com
o.v.v. voor- en achternaam (max. 2 personen)
> Je krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging <

EDIT 05-11-2021:





[foto's & video: Herman Alsemgeest]



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.