zondag 20 november 2022

Southern rockband Copperhead County speelt 01-12-2022 in De Muziekzolder Maasdijk

 


Copperhead County is als een van de weinige bands in Nederland volledig toegewijd aan southern rock. Geïnspireerd door illustere voorgangers als Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd, The Outlaws, The Allman Brothers Band en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten hun 'footstamping and beer raise tunes' door heel Europa. Soulvolle en meeslepende southern rock die de luisteraar zal onderdompelen in de authentieke en karakteristieke sfeer van het zuiden.

Copperhead County werd opgericht in 2018 en is ondanks hun Nederlandse afkomst pure southern rock. De rauwe stem en empathische teksten over het dagelijks leven van zanger Corvin Silvester vormen samen met het kenmerkende countrygeluid van Robert van Voorden (gitaar), het herkenbare Hammondgeluid van Jordy Duitslandcher (toetsen) en de soulvolle en harmonieuze backing vocals van Marja Boender, de ziel van de band. Alex Stolwijk (drums) en Johan van Dijk (bas) zorgen voor de hartslag. Samen hebben ze de gezamenlijke ambitie om hun liefde voor southern rock te delen met Nederland en de rest van Europa.


Copperhead County bracht eerder de EP 'Enjoy the ride' (2019) en debuutalbum 'Brothers' (2020) uit. De band toerde door grote delen van Europa, van Duitsland tot Slowakije en van Nederland tot Oostenrijk. En nu is daar 'Homebound' (2022), het tweede album van de band. Gevuld met tien southern rock klassiekers die je gegarandeerd doen dromen van het zuiden. Kom dat zien en horen. Copperhead County is er klaar voor!

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 1 december 2022 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen! Het optreden van Copperhead County start om 22:00 uur

Website: https://www.copperheadcounty.com/
Copperhead County - Tonight We Ride (Live): https://youtu.be/Xf1v4VDP_Gc


EDIT 02-12-2022: 







[deze foto: Marco Roosendaal]


[foto's & filmpje: Herman Alsemgeest]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.