vrijdag 23 februari 2024

Duits bluestrio Muddy What? in de Muziekzolder Maasdijk 07-03-2024

Muddy wie? Muddy wat? Muddy waar? Laat de bandnaam je niet misleiden, en ook hun afkomst niet! Want het trio met ‍broer en zus Fabian (gitaren, zang) en Ina Spang (gitaren, mandoline) uit München behoren met Michi Lang (drummer, bassist) tot de drukst tourende muzikanten in Duitsland. Omdat ze op charmante wijze en met inmiddels 4 Cd's op hun naam een aanstekelijke mix van traditionele en innovatieve bluesmuziek spelen.

Daarom zijn ze al jaren een vast onderdeel van bluesgemeenschap in hun eigen land. Toch worden ze opvallend genoeg nog maar weinig geboekt in Nederland. Maar daar gaat zeker verandering in komen want op het podium inspireren ze het publiek met groot enthousiasme! Er wordt op sublieme wijze door het drietal gemusiceerd waarbij vooral de klanken van Ina’s mandoline betoverend zijn. Niet voor niets waren ze in 2021 winnaars van de Duitse Blues Challenge. 

Website: https://www.muddywhat.de

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 7 maart 2024 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen!

Het optreden van Muddy What? start om 22:00 uur.


EDIT: 08-03-2024








[Foto's: Herman Alsemgeest | video: Peter van Scheijndel]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.