zaterdag 11 december 2010

De Muziekzolder - seizoen 2, deel 1

De kop is eraf... althans van het seizoen 2010/2011. Met vier heerlijke muziekavonden achter de rug kunnen we nu al zeggen dat het seizoen geslaagd is. Op een zwoele september avond verfriste de Fatman Bluesband ons met een portie vette bluesmuziek en de junioren Wennekers Leon & Eelco hielden de glazen vol. Muziek-goeroe Jos verzorgde de muziek en de quiz.

De jongelui van Fish Fiver verraste in oktober alle aanwezigen met hun herkenbare cover-songs variërend van 60's classics tot huidig Top-40 werk. Piet & Daniëlle zorgde voor de vrolijke noten achter de bar en Giel maakte zijn debuut als plaatjesdraaier op de Zolder.

In november hadden we een dubbel optreden. Koos & Piet vermomd als het duo KoPie Right trakteerde ons op een puik staaltje van het alom bekende Everly Brothers repertoire, akoestische schoonheid gevangen in eenvoud. Maar met No Date With Parker ging het gas er weer op. Het powerrock trio bestaande uit Christian, Leo en Evert ondergingen de vuurdoop in deze nieuwe samenstelling uitmuntend.

Who Cares, met drie dames aan boord speelde lekkere rockcovers in december. En de dj's Leo & Ruud draaide hun CD's met voornamelijk symfonische- en hardrock muziek. Ron & Ton bestierde de bar. Tony, John, Theo en Jos kwamen met een originele quiz, die gewonnen werd door Eelco. Giel breidde de boel aan elkaar bij afwezigheid van Jos.

Geweldig hoe een muziek-vriendenclub waarvan alle initiatiefnemers vrijwillig een steentje bijdragen deze maandelijkse bijeenkomsten tot een succes weten te maken! En dit geheel belangeloos op non-profit basis. Oudere-jongeren en jongere-ouderen kunnen zodoende genieten van levende muziek onder het genot van een praatje en een borrel [foto's zijn hier te zien].

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.