zaterdag 4 mei 2013

Muziekzolder live! 02-05-2013: PANGEA - Indie Rock!

AVOND 09: donderdag 02 mei 2013 - Indie Rock!
band: Pangea http://www.thisispangea.com/
kwis: winnaar april / Giel
deejay: John Bronswijk
bardienst: Leon & Petra

De band Pangea is een jonge enthousiaste rockband uit de regio's Rotterdam en Westland. In de bijna zeven jaar van hun bestaan zijn ze uitgegroeid tot een volwassen band met een eigen geluid en nummers uiteenlopend van ingetogen ballads tot beukende rocksongs! Geïnspireerd door bands als Pearl Jam, Radiohead, Pink Floyd, Foo Fighters en Incubus is de rode draad die door hun muziek loopt intensiteit.

Vijf Instrumenten sterk begeleiden de breekbare stem van een charismatische frontman, die op zijn beurt alle hoekjes laat zien van het dynamisch oppervlak. Dit is tevens ook precies waar ze live voor staan, intiem en intens. Maar aan de andere kant ook open en altijd in voor een grapje! In juni 2012 wist het vijftal grote indruk te maken met aanstekelijke creatieve Indierock op de 1e editie van het Maasdijkse DijkRock festival. Waarna de Muziekzolder organisatie de band gelijk vastlag voor het optreden van 2 mei jl.
LINE-UP: Alexander Broekman (zang/gitaar); Spyros Basilakes (basgitaar/zang); Barry van der Knaap (lead gitaar); Remco de Nooijer (keyboard); Peter Beerens (drums).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.