zondag 18 augustus 2013

Muziekzolder seizoen 2013-2014

Beste Muziekzolder bezoekers,

Op de openingsavond van het seizoen 2013/2014 trapt de Muziekzolder gelijk al af met een muzikale sensatie! De 23-jarige Amerikaanse bluesrock gitarist ERIC STECKEL & BAND! Eric zijn eerste album 'A Few Degrees Warmer' werd in 2002 al live opgenomen, hij was toen pas 11 jaar! Inmiddels zijn er 6 albums en 2 EP's van hem verschenen waarvan het laatste album 'Dismantle The Sun' in 2012. Eric speelt bluesmuziek en bluesrock met funk invloeden. Zowel eigen werk als de betere covers zullen voorbij komen op de Muziekzolder. Hij zal worden begeleid door bassist Barend Courbois, drummer Henk Punter (o.a. King Mo) die in 2011 werd genomineerd als beste drummer van Nederland en toetsenist Bob Fridzema (o.a. Dana Fuchs en de John F Klaver Band). Website: www.EricSteckel.com

De Muziekzolder is donderdag 5 september weer vanaf 20:30 uur geopend. Aanvankelijk met lekkere muziek door de (gast-)DJ en met om ongeveer 21:45 uur gevolgd door de bekende muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. Live muziek vindt vanaf ongeveer 22:00 uur plaats. Kom op tijd want ook nu weer geldt: vol = vol (er wordt geen inschrijflijst meer gehanteerd).

Voor alle Muziekzolder en Dijkrock Festival vrijwilligers is zaterdag 21 september 2013 een gezellige vrijwilligersavond met o.a. livemuziek door ROB & CARLO. Dus, was je vrijwilliger bij Dijkrock of heb je achter de bar gestaan of muziek gedraaid op de Muziekzolder, dan ben je van harte welkom vanaf 20:30 uur!

Het beloofd weer een mooi Muziekzolder seizoen te worden. Behalve de bekende en minder bekende lokale bands zullen dit seizoen ook bands uit het buitenland de Muziekzolder gaan betreden. Het complete programma geven we nog niet prijs maar een tipje van de sluier kunnen we wel oplichten. We starten in september dus met het Amerikaanse wonderkind ERIC STECKEL. In oktober komt eindelijk Westlands trots, en één van de hoogtepunten van Dijkrock 2012, NO COMMENT op de Zolder optreden. En op de eerste donderdag van november staat ook de Muziekzolder in het teken van de WESTLANDSE MUZIEKMAAND! Verder mogen we in 2014 o.a. één van de beste bluesbands uit België THE BLUESBONES en dé Rory Gallagher tribute uit Engeland SINNERBOY verwelkomen! Zeker niet alleen bluesmuziek, ook pop, indie, (hard)rock, funk, grunge, surf, rockabilly en akoestische muziek komen aan bod in het seizoen 2013/2014.

Bands, DJ's en vrijwilligers voor achter de bar kunnen zich nog steeds aanmelden via: mommuziekzolder@gmail.com Toezeggingen kunnen we niet direct doen, maar antwoord krijg je zeker.

We wensen iedereen weer een swingend en gezellig Muziekzolder seizoen toe!

Met muzikale groet,

DE MUZIEKZOLDER
Jan, Herman, Tony, Jos, Giel en alle vrijwilligers.

EDIT: lees hier het interview dat Giel op 5 sept. had met Eric Steckel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.