woensdag 25 september 2013

NIEUWE MUZIEKZOLDER SEIZOEN WEER VAN START

Voor het seizoen 2013-2014 hebben de vrijwilligers van de Maasdijkse Muziekzolder weer een aantrekkelijk muzikaal programma samengesteld. In september werd er al afgetrapt met een optreden van het Amerikaanse wonderkind op de elektrische gitaar ERIC STECKEL. En op donderdag 3 oktober a.s. komt Westlands trots, en één van de hoogtepunten van het Dijkrock 2012 festival, NO COMMENT op de Zolder optreden.

Op de eerste donderdag van november zal de Muziekzolder in het teken staan van de MCW WESTLANDSE MUZIEKMAAND waarbij diverse locale bands zullen gaan optreden! En in de donkere december maand is het de beurt aan THE TONOMATS met zomerse 50 & 60’s Surf muziek. Verder zullen in 2014 o.a. één van de beste bluesbands uit België THE BLUESBONES en de Engelse Rory Gallagher tributeband SINNERBOY hun opwachting maken. Zeker niet alleen maar bluesmuziek, ook pop, indie, (hard)rock, funk, grunge, surf, rockabilly en akoestische muziek komen weer aan bod in het komende seizoen.

De muziekzolder is een non-profit open podium dat van september t/m juni iedere eerste donderdag van de maand gratis toegankelijk is voor Westlandse muziekliefhebbers in de leeftijd van 18 tot 80 jaar. En tevens dé plek voor regionale muzikanten die hier de gelegenheid krijgen om hun talenten te tonen. Maar ook een podium voor ervaren muzikanten die zodoende hun kunsten kunnen vertonen in een intieme ruimte ter lering en vermaak. In een tijd waarin op cultureel gebied de subsidiekranen dicht zijn gedraaid, zorgen particulieren en vrijwilligers ervoor dat talenten gewoon door kunnen stromen. En dat artiesten van (inter)nationale allure naar het Westland blijven komen.

De Muziekzolder is op donderdag 3 oktober weer vanaf 20:30 uur geopend. Aanvankelijk met lekkere muziek door een gast-DeeJay met om ongeveer 21:45 uur gevolgd door de fameuze muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. Live muziek vindt vanaf ongeveer 22:00 uur plaats. Kom op tijd want de plaatsen zijn beperkt.

Mocht je een keer als DeeJay of VeeJay willen draaien of als vrijwilliger achter de bar staan, meld je dan aan via: mommuziekzolder@gmail.com De Muziekzolder is gevestigd aan de Nolweg 10 in Maasdijk. Meer informatie is ook te lezen op de Muziekzolder website: muziekzolder.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.