zaterdag 19 oktober 2013

Muziekzolder live! 07-11-2013: November Westlandse Muziekmaand.

Nederland 3 en Muziek Centrum Westland hebben hun krachten gebundeld en de “Stichting Popprijs Westland” opgericht. Doel van deze stichting is het promoten en op hoger niveau brengen van de pop- en rockmuziek in het Westland. Coverbands en bands met eigen werk, waarvan 30% of 2 bandleden uit het Westland komen, spelen in oktober en november in een bandcompetitie. 16 bands streden begin oktober in 4 voorrondes voor de finale. Deze 4 band krijgen o.a. een intensieve, professionele bandcoaching, muzikale opdrachten en optredens in het Westland.

De 4 finalisten zijn bekend!
Op 19 oktober werden tijdens de radio uitzending “dwars door de morgen” van de WOS, de 4 finalisten bekend gemaakt. Deze 4 bands zullen op donderdag 7 november (als een soort van generale repetitie) optreden tijdens de reguliere Muziekzolder avond! De finale zal zijn op 16 november, met als hoofdprijs 2 dagen studiotijd bij Unicorn in Wateringen.

De 4 finalisten die tijdens de radio uitzending “dwars door de morgen” van de WOS, bekend werdend gemaakt zijn:


-Tune


-The Royal Spuds


-B Sharp


-Pangea

Zaterdag 16 november zullen deze 4 bands alles op alles gaan zetten om de popprijs westland 2013 te gaan winnen. De hoofdprijs is 2 dagen studiotijd bij Unicorn studio’s. De finale zal plaats vinden in popcentrum Nederland 3 in Wateringen. Om 20:00 uur gaan de deuren open. Kom op tijd want vol=vol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.