woensdag 25 november 2015

Pearl Ten speelt Pearl Jam op de Muziekzolder 03-12-2015De Muziekzolder Maasdijk besteed regelmatig aandacht aan bands uit de regio. Het Westland heeft door de jaren heen ook een verdienstelijk aantal tribute- en cover bands voort gebracht. En we zijn er trots op om er donderdag 3 december weer eentje te mogen presenteren: Pearl Ten.

In het voorjaar van 2015 sloegen vijf enthousiaste, ervaren Westlandse muzikanten de handen ineen om hun liefde te verklaren aan een van de meest toonaangevende rockbands van de jaren negentig: Pearl Jam. Een hele generatie jonge rockfans groeide destijds op met o.a. de hits ‘Alive’, ‘Jeremy’ en ‘Black’.

Onder de naam Pearl Ten (Jammin' The Nineties) wordt door zanger Sacha van de Ende, gitaristen Edwin van der Wel en Rob Oostrom, bassist Martijn van de Wetering en drummer Jorg van Bleiswijk een spetterend eerbetoon gebracht aan de grootste knallers van de eerste drie albums van het gezelschap uit Seattle.

Op donderdagavond 3 december strijkt dit gezelschap dus neer op de Muziekzolder voor een avond vol nostalgie en herinneringen aan de hoogtijdagen van de grunge; rauwe rocksongs worden dan afgewisseld met melancholieke ballads.

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het live optreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ.


EDIT: 04-04-15
Meer z/w foto's van Johan hier op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.