zondag 24 januari 2016

Steeler speelt Led Zeppelin op de 'Stairway to Music' De Muziekzolder


De naam Steeler komt menig Muziekzolder-bezoeker vast wel bekend voor. Want de Led Zeppelin tributeband stond in de zomer van 2014 ook al op het DijkRock Festival in Maasdijk. Met een zeer treffende muzikale vergelijking en in de geur van wierook werden de bezoekers toen helemaal in de sfeer gebracht van de nitty gritty jaren zeventig.

De bandleden van Steeler komen uit Rotterdam e/o en de groep ontstond in 2009 door de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Luca Giordano (gitaar), Marijn Geluk (zang), JP Hofman (bas), en Lennard Veldhoen (drums) speelde sindsdien menig concertzaal en festival plat. Hun gepassioneerd spel, pakkende dynamiek en treffende show doen de Zep-tijden van weleer herleven.

Overigens met goedkeuring van de meester zelf. Want niemand minder dan Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zei over Steeler: "Wow, deze jongens houden de Led Zeppelin vlam brandend op de best mogelijke manier". Vandaar dat het predicaat 'A Whole Lotta Led Zeppelin' volstrekt van toepassing is op Steeler. Dus, bestijg op donderdagavond 4 februari de 'Stairway to Music' De Muziekzolder en beleef het zelf mee.De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het liveoptreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door onze heavy gast-DJ’s Leo & Ruud.


EDIT 05-02-16:
foto's: Jolanda Rebel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.