donderdag 21 april 2016

Hot Foot Powder Bluesband feat. Tino op de Muziekzolder 05-05-2016


Hot Foot Powder bluesband is in 2000 ontstaan uit leden van verschillende Westlandse blues formaties. Over de jaren heen is de bezetting wel wat gewijzigd, maar een vaste kern van drie man bleef overeind en heeft sinds 2012 besloten definitief een blues-trio te vormen. Exclusief voor het Muziekzolder optreden op 5 mei komt de Westlandse Fransman én voormalig bandlid Tino van der Knaap de band versterken.

Tino speelde begin jaren '90 mondharmonica in de bluesband Blue Dirt. Veel Westlandse blues liefhebbers hebben het album 'Yes Sir, I Can Boogie!' met de spraakmakende track 'Big Fat Fuckin' Woman' nog in de platenkast staan. Het trio Hot Foot Powder speelt rauwe blues zonder onnodige toeters en bellen, zogenaamde bare bone blues.

Wim de Grood (zang en slidegitaar), Jan Kliment (bluesharp) en Ben Zwartveld (drums) garanderen een eigen oude blues sound die droog en rauw is, maar elke tent doet dampen! Een Muziekzolder-optreden dus dat op Hemelvaartsdag annex Bevrijdingsdag 2016 weer garant zal staan voor een avondje no-nonsense blues.


De Muziekzolder is ook 5 mei weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het liveoptreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ.

EDIT 06-05-16:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.