zondag 27 maart 2016

Blont & Crossfire Hurricane op de Muziekzolder met pop-rock en Stones covers


Eens in de zoveel tijd is er op de Muziekzolder tijd en ruimte voor lokale helden en heldinnen. Donderdag 7 april is het weer zover. Maar liefst twee Westlandse bands komen het zolderpubliek dan vermaken met hun pop- en rockcovers. Dat is altijd gezellig en een aanrader in de ‘ons kent ons sfeer’!

Eerder dan gebruikelijk, even over negen, wordt er daarom al gestart met de inmiddels fameuze Muziekzolder Muziekquiz door Jos Vermeer. Direct daarna zal de band Blont de avond openen met livemuziek. Blont bestaat uit: zangeres Miranda, gitariste Joke, gitarist Jochem, drumster Melanie en bassiste Brendie. Een zo-goed-als-meidenband dus. Het vijftal mocht al eerder met succes opdraven op o.a. het Sneeuwpop festival 2016 en Woudstock 2015. Hun aanstekelijke pop- en rockcoversongs zullen ook zeker op de Muziekzolder in de smaak vallen. Kom dus op tijd om dit mooie b(l)onte gezelschap te zien en te horen.

Na de pauze volgt dan de 2e coverband. The greatest rock 'n roll band in the world, The Rolling Stones zijn zelf nog steeds on tour. Toch zijn er wereldwijd ook duizenden Stones coverbands actief. Maar Crossfire Hurricane springt erboven uit! Waarom? Omdat ze met een eerste optreden (dit wordt pas hun 2e!) de zaal al plat wisten te spelen. Omdat ze met bluesy rock 'n roll madness, more fun maken dan de rest. En gewoon, omdat ze uit het Westland komen ‘tuurlijk! Laat je overtuigen door Dick Jagger (zangman/entertainer), Ben Wyman (bassnarenplukker), Ronnie Flex (toetsentovenaar & gitaar), James Riff Hard (gitaarleider) en Alpha Watts (little drummerboy).


De Muziekzolder is ook do. 7 april weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:10 uur wordt er dus al gestart met de vertrouwde muziekquiz. Kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het eerste liveoptreden staat voor 21:30 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ

EDIT 08-04-16:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.