woensdag 28 september 2016

Rocktober met 70's Tush in de Muziekzolder - 06-10-2016


Op donderdagavond 6 oktober komen de rock-liefhebbers weer aan hun trekken in de Muziekzolder. En als een van de hardst werkende bands uit Vlaanderen zal ook 70’s Tush zich ongetwijfeld thuis voelen op het Maasdijkse popodium.

70’s Tush, ontstaan in 2013, is een op de blues geïnspireerde jam-band uit Gent (B), die zich kenmerkt door de rauwe, pure sound waarmee ze het beste uit de blues- en rock ten gehore brengen. Het repertoire is doorspekt met klassiekers uit de jaren '70. Denk aan Rory Gallagher, Led Zeppelin, Humble Pie, Elmore James, etc. Niet zomaar covers, maar eigen interpretaties van de originele nummers.

Van deze zes rasmuzikanten hoef je geen gepolijste studiogeluiden te verwachten; 70’s Tush is een 100% liveband. Een rauwe, pure Blues 'n' Roll-band, the way it was meant to be!

Bandleden: Sven Vande Neste - Leadvocals; Pieter Minne - Lead Guitar; Koen De Coker - Rhythm Guitar; Jeroen De Keyser - Bass; Maarten De Meyer - Keyboards; Tony Van Hoecke - Drums


De Muziekzolder is vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Entree is gratis maar kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. Het liveoptreden staat voor 22:00 uur gepland en het geheel zal omlijst worden met muziek door een gast-DJ


EDIT 07-10-16:


[70's Tush live @Muziekzolder Maasdijk - pics & vids: Herman]Op het 70's Tush YouTube kanaal meer clips gemaakt door Herman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.