donderdag 27 oktober 2016

Forty 4 en Playground live in de Muziekzolder: 03-11-2016


Een paar keer per jaar krijgen rock(cover)bands uit de regio de kans om zich op het Muziekzolderpodium in the picture te spelen. Op donderdagavond 3 november is het weer zover. Forty 4 en Playground zijn twee vrij nieuwe Westlandse bands. Tien rockers en 1 rockchick die regelmatig als bezoekers op de zolder aan de bar hangen, mogen nu zelf hun muzikale kunsten vertonen.

De rockcoverband Forty 4 bestaat uit zes vrienden uit De Lier. Ze spelen geheide songs van o.a. AC/DC, Pearl Jam, Kings of Leon en Green Day. Ze hebben er in 2016 al een aantal kroegoptredens opzitten en in september jl. mochten ze opdraven op het MCW-buitenpodium tijdens Podium Westland in Naadwijk. Forty 4 zal, iets eerder dan gebruikelijk, rond kwart voor tien hun optreden (iets langer dan 44 min.) aanvangen.

Daarna vanaf ongeveer elf uur is het de beurt aan die andere regioband: Playground. Met o.a. zangeres Astrid Huis en Maasdijker Lars Visser (drums) in de gelederen. Ook Playground speelt bekendere rockcoversongs van bands als Alter Bridge, Live, Foo Fighters, Lenny Kravitz en meer. Dat wordt een avondje meebrullen waarbij een hoog rockgehalte is gegarandeerd. Entree is gratis maar kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol.

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Het eerste liveoptreden staat dus al om 21:45 uur gepland.

EDIT: 04-11-16:
[Foto's: Dodd McBrown]Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.