donderdag 24 november 2016

Cee Cee James & THe Mission of S.O.U.L in de Muziekzolder: 01-12-2016


De Muziekzolder Maasdijk begint de maand december ingetogen met swingende luistermuziek. Het laatste optreden in het jaar 2016 wordt er eentje van het semi-akoestische roots 'n blues duo Cee Cee James (zang) & Rob "Slideboy" Andrews op gitaar. Samen vormen ze The Mission of S.O.U.L.!

Cee Cee James is een internationaal vermaarde songschrijfster en zangeres in het Amerikaanse roots- en blues circuit. Na vier succesvolle en bekroonde solo-cd's, en na jarenlang toeren door de Verenigde Staten en Europa, is haar missie nu: Standhouden, Openheid en Uitbundige Liefde. S.O.U.L.! Met haar songs en lyrische levensverhalen laat ze het publiek lachen, huilen, ademloos luisteren en mee swingen. Zowel kwetsbaarheid als brandende liefde zijn te horen in de doorleefde stem van deze vrouw. Denk aan Janis Joplin of Bonny Raitt met een performance zoals Bette Midler, ruw en recht voor z'n raap.

De ritmische motor en muzikale drive hierachter is haar partner Rob Andrews die de zangeres begeleid op o.a. de slideguitar. Rob was eerder 35 jaar lang basgitarist voor grootheden als Luther Tucker, Filmore Slim en 'Quicksilver' John Byrd. En nu dus de persoonlijke steun en muzikale toeverlaat van Cee Cee James. Dit doet hij met veel gevoel maar zonder overdreven perfectie na te streven. Of zoals ze het zelf omschrijven: "onze optredens zijn een constante work in progress". Kom dus op 1 december naar de Muziekzolder voor een muzikale reis vol luistermuziek. Weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.

NB: Aangezien dit Zolder optreden door een semi-akoestisch duo wordt gegeven verzoeken we de bezoekers om tijdens het spelen/vertellen niet te luidruchtig te zijn, met respect voor de artiesten en mede-luisteraars.


In 2017 kan er weer volop gerockt worden:
do 05 jan 2017: Mooie Meneren (Top 100 Partyrock Trio)
do 02 feb 2017: The RED (Regio Rockcover Band)
do 02 mrt 2017: Joe Undercover (Joe Cocker Tribute)
do 06 apr 2017: Joost de Lange Rock/Blues Experience (Bluesrock Trio)
do 04 mei 2017: Daizy Bell (Regio Rockcover Band)
do 01 jun 2017: Surprise act (Slotavond)

EDIT 03-12-16:

Foto's en filmpje: Herman Alsemgeest [Muziekzolder Maasdijk]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.