dinsdag 21 februari 2017

Dutch Joe Cocker in de Muziekzolder Maasdijk DO. 02-03-2017JOE UNDERCOVER is een Joe Cocker tributeband met als frontman de enige echte 'Dutch Joe Cocker' Cees Geluk. Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger.

Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen en meeslepende sax-solo's zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.

JOE UNDERCOVER speelde al op diverse festivals en in augustus vorig jaar werd een bomvolle Spiegeltent op z'n kop gezet tijdens de Naaldwijkse Feestweek. Kom dat zien en horen op donderdag 2 maart in de Muziekzolder Maasdijk. Zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker staan versteld van de sound en performance van deze zanger en band.


De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.

EDIT 03-03-2017:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.