woensdag 29 maart 2017

Bluesrocker Joost de Lange in de Muziekzolder Maasdijk 06-04-2017


  


Op donderdagavond 6 april speelt de Joost de Lange Rock/Blues Experience in de Muziekzolder Maasdijk.

De uit Antwerpen afkomstige Rock/Blues Experience bestaat uit Joost de Lange op gitaar en zang, Ramses Donvil op de drums en Mitchell Goor op de basgitaar. Dit bluesrock power trio zet iedere keer weer een knallende rock/blues-show neer met een indrukwekkende mix van vooral veel eigen werk (sinds 2010 brachten ze 4 CD's uit) en ook met nummers van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher en Stevie Ray Vaughan.

Voordat hij deze band oprichtte was De Lange geen onbekende in de rock en blues scene. Door de jaren heen heeft hij brede ervaring opgedaan in verschillende bands met genres als Jazz, Blues, Rock en Metal. Hij speelde eerder in de rockband Yes You Did, waarmee hij 5 albums uitbracht en de Zeeuwse popprijs won. Joost voltooide een opleiding voor gitaarbouw en studeerde daarna af aan de Jazz Studio in Antwerpen. Ook is hij actief in de bluesrock band Jack Daniel and the Hangovers en als sessiemuzikant en privé-gitaarleraar.



De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.

EDIT 07-04-2017:




[foto's/vid: Dodd McBrown]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.