donderdag 20 april 2017

Pop-rock coverband Daizy Bell in de Muziekzolder Maasdijk 04-05-2017


De band Daizy Bell werd begin 2013 in Rozenburg opgericht. Op donderdagavond 4 mei is dit gezelschap te bewonderen in de Muziekzolder Maasdijk.

Drie van de zes bandleden zaten eerder in de rockband Undertow (later U-Tow). Daizy Bell is een pop/rock coverband die voornamelijk nummers van eind vorige eeuw onderhanden neemt en daar eigentijdse versies van uitvoert. The Clash, Kiss, Beasty Boys, The Cure, Simple Minds, Kim Wilde, Skunk Anansie zijn zo wat artiesten waarvan hits gespeeld worden. 

Broer Eus en zus Angelique nemen hierbij de lead vocalen voor hun rekening. Verder bestaat het zestal uit de gitaristen Marco en Landy, bassist Phil en drummer Rodney. De band staat garant voor een stevig geluid en een swingende performance waarbij je niet stil kan blijven staan. 

De Muziekzolder is i.v.m. de jaarlijkse dodenherdenking iets later, vanaf 20:15 uur geopend. Omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz door Jos Vermeer. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland. https://www.facebook.com/DaizyBellcoverband/ 


EDIT 05-05-17:

 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.