dinsdag 23 mei 2017

Dilana Smith sluit Muziekzolder-seizoen in Maasdijk af: 01-06-2017

 

Op de slotavond van het Muziekzolder-seizoen 2016-2017 wordt zoals altijd uitgepakt met een bijzondere artiest. Niemand minder dan Dilana Smith komt op donderdag 1 juni de Westlandse muziekliefhebbers met een bezoek vereren!

In 1996 had Dilana Smith met de band Wozani al een nummer 1 hit in haar geboorteland Zuid-Afrika (Dancing in the Moonlight). Daarna verhuisde de excentrieke zangeres naar Nederland om voornamelijk faam te maken in het live circuit. Haar debuutalbum 'Wonderfool' en de eerste twee singles verschijnen in 2000 ook in de Nederlandse hitlijsten. Zes jaar later probeert Dilana door te breken in Amerika. In het tv-programma Rock Star: Supernova eindigt ze als tweede en ze maakt eind 2006 een tournee door de Verenigde Staten. Op CD worden o.a. de covers ‘Roxanne’ en ‘Killer Queen’ uitgebracht en het album ‘Inside Out’.

 In 2013 keert Dilana Smith terug naar Nederland om haar derde album ‘Beautiful Monster’ te promoten. Sindsdien treedt ze weer regelmatig op in Nederland, vooral in het clubcircuit en op festivals. In 2016 neemt ze deel aan The Voice of Holland waardoor haar populariteit weer stijgt. Met als gevolg heel veel optredens waaronder dus ‘de finaleavond’ in de Muziekzolder. In juli en augustus zijn er geen optredens maar vanaf september 2017 staat er weer een serie van 10 nieuwe Muziekzolderavonden gepland.

De Muziekzolder is 1 juni vanaf 20:00 uur geopend. Omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland. Kom op tijd want vol is vol.

Dilana Smith Facebook: www.facebook.com/Dilanarocks



EDIT 02-06-2017:







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.