maandag 28 augustus 2017

Foo Fighters tribute Monkey Wrench in Muziekzolder Maasdijk 07-09-17


Donderdagavond 7 september 2017 start De Muziekzolder Maasdijk weer met het nieuwe seizoen. T/m juni 2018 zullen er iedere eerste donderdag van de maand weer verschillende rock- en bluesbands optreden uit binnen- en buitenland. Met de band Monkey Wrench komt er deze avond weer een oude bekende naar De Zolder. De Rotterdamse gitarist Erwin Armand Gabeler was er al eerder te zien en horen met de Electric Gypsies en Joe Undercover.

De band Foo Fighters is het beste te omschrijven als de grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands aller tijden: de grungeband Nirvana. Iedereen die ooit een concert van Foo Fighters heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het een van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van het begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet alleen over het aantal decibellen dat je voor de kiezen krijgt!


Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoir, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze ROCK en is daarmee een waar eerbetoon aan Dave Grohl en de helden van Foo Fighters. In 2017 zijn er mooie plannen gesmeed door Monkey Wrench, achter de schermen werd er hard gewerkt aan een hele nieuwe show met nieuwe tracks... 2017 is een bijzonder FOO jaar!

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.

EDIT 08-09-17: foto's & video door Herman Alsemgeest


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.