dinsdag 28 november 2017

Westlandse band Rise of the Wood in Muziekzolder Maasdijk 07-12-17


Op donderdagavond 7 december is het tijd voor een lekker potje speedrock in de Muziekzolder. De Westlanders Nol van Vliet (zang), Jeff Teunissen (gitaar), Ronald Boonstra (gitaar), Erik Stolze (drums) en Alex Wijnhorst (bas), beter bekend als Rise of the Wood, komen de Maasdijk dan platwalsen met zware meeslepende gitaarriffs en ritmische grooves.

De bandleden van Rise of theWood hebben allen in Metal-, Punk- en Progressieve Rock bands gespeeld. Deze invloeden zijn vermengd tot een eigen rauw en stomend Stoner Rock geluid. Vanaf het ontstaan in december 2014 is het snel gegaan met de vijf Westlanders. Diverse podia werden plat gespeeld met hun energieke podium act. Wie herinnert zich niet het imponerende optreden op DijkRock 2016? En als winnaar van Groeispurt bestormde ze later dat jaar ook het Waterpop podium. Inmiddels zag in november 2017 hun full-lenght debuutplaat ‘First Seed’ het licht. De Cd ontving goede recensies en wordt nu al bestempeld als een van de betere in dit genre in Nederland. Rise of the Wood zal deze eigen nummers, aangevuld met een aantal verrassende covers van het grofste soort, live komen spelen in de Muziekzolder. Luister naar First Seed 


Rise of the Wood @Facebook

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.
De Muziekzolder is gevestigd aan de Nolweg 10 in Maasdijk (naast industrieterrein Honderdland). 


EDIT 08-12-2017:


[pics& vid: Johan Sonneveld & Dodd McBrown]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.