zaterdag 17 februari 2018

Haags powertrio LaBomba in de Muziekzolder 01-03-2018


Het blues-powertrio LaBomba klinkt fris, hard en anders! Niet geheel toevallig is hun debuut CD getiteld: "Fresh, Loud and Different". Live is het Haagse drietal nu al een sensatie!

In januari werd dat album gepresenteerd in het Paardcafé in Den Haag. Sindsdien werd de aandacht van pers en publiek nóg meer gewekt voor hun liveoptredens. Bassist Dave Bordeaux, drummer Peter Nelissen en gitarist Maroen Franse zijn ervaren rotten in het Nederlandse blues- en rockcircuit. Als LaBomba maken ze ongepolijste muziek, ruw tot op het bot, en alle drie nemen ze de lead vocals voor hun rekening. Invloeden van o.a. Nirvana, SRV, Jeff Healey, Gary Clark Jr., Cream, Triggerfinger en Jimi Hendrix zijn daarbij onvermijdelijk.
LaBomba gigs zijn vette rockparty’s waarbij het aangenaam toeven is. Of zoals zanger/gitarist Maroen - die enkele jaren in de USA in bands speelde - het zegt: “it is the closest thing to sex... it only lasts longer." Donderdag 1 maart te zien en horen in De Muziekzolder Maasdijk.

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland. 


EDIT 03-03-2018:


[foto's & video: George de Bruijn]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.