woensdag 21 maart 2018

Stone Cold Crazy met classic rock in de Muziekzolder 05-04-2018


De band Stone Cold Crazy is vernoemd naar de gelijknamige Queen klassieker. Een song die ook op hun setlist staat. SCC is dan ook een traditionele classic rock coverband. Met vijf bevlogen bandleden die stuk voor stuk van ‘knallen’ houden!

AC/DC, Deep Purple, CCR, Black Sabbath, U2, Pearl Jam... alleen de échte classics komen tijdens een SCC-optreden voorbij. Gitarist Leo werd sterk beïnvloed door jaren ‘60 en ‘70 hardrock bands. Het zal daarom niemand verwonderen dat o.a. Mick Box van Uriah Heep zijn favoriete gitarist is. En na het horen van een Metallica gitaarsolo wist Sander het zeker: hij zou óók in een rockband gaan spelen! SCC is alweer zijn vierde band, maar de linkshandige gitarist is hier voorlopig niet meer uit te slaan. Bassist John en drummer Martijn (ex Wazzup) zorgen samen voor een stevig fundament onder het geluid van beton en metaal. En met zangpartijen van het zuiverste soort. Want bij zangeres Annemarie werd de popmuziek er ook al vroeg met de paplepel ingeslagen. Na diversen bandjes en jamsessies werd ze door SCC gerekruteerd om haar vocale salvo’s op het publiek los te laten. Bij elkaar ‘een groep met compleet losgeslagen mafkezen maar met een hart van goud,’ zoals ze het zelf omschrijven. Dat wordt op donderdagavond weer een topavond op een toplocatie: de Muziekzolder Maasdijk. [SCC Facebook]


De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.


EDIT 06-04-18:[foto's & video: Herman Alsemgeest]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.