zaterdag 21 april 2018

Spaanse gitarist Susan Santos in de Muziekzolder 03-05-2018


Op donderdag 3 mei komt er weer een internationale artieste naar de Muziekzolder. De Spaanse Susan Santos kunnen we gerust een unieke en virtuoze gitarist noemen. Zij die erbij waren tijdens het Blues aan Zee festival Monster in november 2017 zullen dat beamen.

Met haar powertrio combineert Susan Santos bluesrock met rootsmuziek. Ze speelden al in veel clubs en op festivals in diverse Europese landen en in de VS. Susan’s uitstekende stem, aantrekkelijke linkshandige gitaarstijl en sterke podium performance zijn verfrissend in de hedendaagse bluesrock-scene. Uitbundig, maar op sommige momenten juist heel ingetogen.


Sinds 2010 bracht de temperamentvolle Madrileense vier cd’s uit waarvan de meest recente ‘Skin & Bones’ (2016) is. Het album werd opgenomen in Madrid en gemasterd in Los Angeles. De stijl laat zich omschrijven als een krachtige mix van American roots, blues en rock. Genres die ze op het podium op perfecte wijze weet te combineren tot een ongekend spektakel. Olé, ¡qué bien toca la guitarra! Kom dat zien en horen. De entree is als altijd gratis. Maar kom op tijd want vol is vol.

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland [foto: Johan Sonneveld 2017].

EDIT 04-05-2018:


[pics & video: Herman Alsemgeest]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.