zaterdag 2 juni 2018

Gold Pepper en Future Hearts in de Muziekzolder 07-06-2018


Op donderdagavond 7 juni spelen er twee regio-bands in de Muziekzolder Maasdijk. Gold Pepper is een jaren ’80 tribute band met vijf Westlandse vrienden. Future Hearts bestaat uit vijf Haagse muzikanten en speelt gitaar georiënteerde rock.

Als je vijf vrienden samen laat spelen, ontstaan er mooie momenten. Gold Pepper is hier een goed voorbeeld van. Met muziek van Prince tot The Cult en van Whitesnake tot The Bangles combineren deze muzikanten verschillende invalshoeken in een jaren ’80 project! Natalia is een ervaren zangeres die haar sporen heeft verdiend in de theaterwereld en wereldwijd heeft opgetreden. Edwin is een allround gitarist met een prachtige sound die het liefst elke dag ergens muziek maakt. Rob is een gitarist die uit de Rockabilly-hoek komt. Losgaan en spelen als een malle! Joram speelt 30 jaar drums en laat zich graag verleiden om meer te spelen met nieuwe mensen die zijn pad kruisen. En Hans is het nieuwste bandlid, hij helpt Gold Pepper rocken op zijn basgitaar!


Future Hearts werd opgericht in de zomer van 2014 door Leo Gstrein (zang, gitaar), Martijn Ruinard (gitaar, zang), Mark Bubberman (basgitaar), Gijsbert Diteweg (gitaar) en Manfred Gstrein (drums). Eerder waren ze actief in bands als o.a. Droppings, Qrio, The Polar Exploration Ship en Frezno Falls. De EP “impressionists” is hun volledig live opgenomen debuut-cd en onlangs werd hun nieuwe EP “Monsoon” uitgebracht. Songs die prachtige gitaar georiënteerde rock bevatten. Van melodieus tot noisy maar altijd met ruimte voor experiment en improvisatie. En op het podium geven ze nog net ietsje meer van al het bovengenoemde. Komt dat zien en horen in de Muziekzolder Maasdijk. De entree is zoals altijd gratis. Maar kom op tijd want vol is vol. De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en het eerste liveoptreden staat al om 21:30 uur gepland. Omstreeks 22:45 uur wordt dan de vertrouwde muziekquiz gespeeld.


EDIT 08-06-2018:

[pics & video's: Herman Alsemgeest]Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.