maandag 22 oktober 2018

De Wouter Kiers Band in de Muziekzolder Maasdijk 01-11-2018


Met een aanstekelijke mix van blues, funk en jazz komt de Wouter Kiers Band op donderdag 1 november 2018 de Muziekzolder onveilig maken! Met naast Kiers: Toine Scholten (gitaar/zang), Robin Koerts (basgitaar) en Satindra Kalpoe op drums. Be there, to swing it out!

Wie Kiers zegt, zegt SAX! Tenorsaxofonist Wouter Kiers (1970) is een bekende verschijning in de Nederlandse muziekwereld. Het podium is zijn thuis en daarop is hij dus heel vaak te vinden. Na succesvolle eigen bands als Kiers & de Vries en Blood Sweat & Kiers is de jazzfunk- en bluesrock-formatie de Wouter Kiers Band een van de vele bands waarmee hij nu regelmatig optreedt. Reteswingend met veel ruimte voor improvisatie! Als een kameleon beweegt hij zich in de diversiteit aan muziekstijlen die op zijn pad komen en die hij nooit uit de weg gaat. Het bracht hem al op vele locaties van Den Haag tot in Japan. En van het North Sea Jazz Festival tot in... de Muziekzolder Maasdijk!

De Muziekzolder is weer vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:45 uur wordt er gestart met de vertrouwde muziekquiz. Het liveoptreden staat om 22:00 uur gepland.


[foto: wouterkiers.nl]



EDIT 02-11-2018:






[foto's & video: Herman Alsemgeest]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.