woensdag 26 september 2018

Guy Verlinde & The Mighty Gators met afscheidstour in Muziekzolder Maasdijk 04-10-2018


Donderdagavond 4 oktober komt er een oude bekende naar de Muziekzolder Maasdijk. In 2013 was de sympathieke Vlaming Guy Verlinde al te gast met zijn Lightnin’ Guy plays Hound Dog Taylor project. En in 2015 begeleide hij de Finse bluessensatie Ina Forsman op de zolder. Inmiddels verdient Guy Verlinde al 20 jaar een boterham als muzikant en viert hij dit jaar het 10-jarig jubileum van zijn band The Mighty Gators. Wat tevens de afscheidstour is van de band in deze samenstelling.

Guy Verlinde & the Mighty Gators is de populairste bluesband in België en levert consequent energieke shows met onvervalste bluesmuziek. De band speelt traditionele muziek van Amerikaanse bluesmasters uit de Mississippi Delta tot Chicago's Southside. Want: "in een wereld van plastic en virtualiteit willen mensen echte dingen," aldus Guy Verlinde.


Deze band slaagt er doorgaans in om het publiek de dansvloer op te krijgen met hun strakke, groovy, eerlijke riffs en licks. Guy is niet alleen een uitstekende muzikant en zanger, maar ook een all-round entertainer, gesteund door zijn solide band The Mighty Gators. Die band bestaat uit: Stijn Bervoets (gitaar), Karl Zosel (basgitaar), Benoit Maddens (drums) en Guy zelf (zang, slide gitaar & mondharmonica). Waar of voor wie ze ook optreden, door Guy Verlinde & the Mighty Gators wordt altijd een geweldig optreden gegarandeerd!

[foto: Jose Gallois (c) TBA]


EDIT 05-10-2018:[foto's & video: Herman Alsemgeest]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.