donderdag 21 april 2022

Yachtwerk en SOURCE in de Muziekzolder Maasdijk 05-05-2022

 

Twee streekbands in de Muziekzolder Maasdijk 05-05-2022
🎸🥁🎹🎤🎶🍻💚🤍✌🏽

De Delfts-Westlandse band Yachtwerk maakt eigen soulvolle muziek, geïnspireerd door de Amerikaanse West Coast sound of Yacht rock uit de jaren ’70 en ’80. Yachtwerk (spreek uit: jatwerk, met knipoog) werd opgericht in 2021 door vier ervaren muzikanten en bracht in het voorjaar van 2022 de single 'Lorraine' uit. Bandleden zijn: Mick Willemsen (zang/toetsen), Lars Rijnja (drums), Barry van der Knaap (gitaar) en Lars Boekestijn (bas). Het optreden van Yachtwerk begint om 21:45 uur.


SOURCE is niet zomaar een band uit het Westland. De rock-coverband bestaande uit zes enthousiaste muzikanten hebben één ding gemeen: hun passie voor het spelen van rockmuziek in een coverband. De band is in 2013 ontstaan uit trio Gûs en heeft inmiddels op een groot aantal podia gespeeld in en buiten het Westland. Op hun setlist staan songs van AC/DC tot ZZ Top en veel gevarieerde rocksongs daar tussen. SOURCE bestaat uit: Wesley Visser (zang), Jan en Ruben van den Brink (gitaren), Mark van Dooren (bas), Kees van den Bos (drums) en Corné de Ruijt (toetsen). Het optreden van SOURCE start omstreeks 22:45 uur.


Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 5 mei 2022 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet geen contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de huis-DJ spelen George & John om 21:30 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen... en mooie prijzen kunnen winnen!

EDIT 06-05-2022:





[Foto's: Herman Alsemgeest]






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.