donderdag 19 mei 2022

Red Hot Monks in de Muziekzolder Maasdijk 2 juni 2022



Maar weinig tributebands weten de juiste energieke geest van de Red Hot Chili Peppers te evenaren. Naast de specifieke sounds en het hoogstaande technische en strakke spel, weet de tribute sensatie Red Hot Monks met haar dynamische live performance het publiek vanaf de eerste tonen bij 'de strot te pakken' en niet meer los te laten. 🌢πŸ”₯πŸŽΈπŸŽ€πŸ€™πŸ½πŸ€ͺπŸ’ͺπŸ½πŸŽΆπŸ‘πŸ½ 

Red Hot Monks bandleider Erwin Gabeler is geen onbekende bij Muziekzolder bezoekers. Met o.a. Electric Gypsies, Slash n’ Roses, Monkey Wrench en Joe Undercover gaf de gitarist eerder legendarische optredens. Op 2 juni wordt Red Hot Monks aan dit rijtje toegevoegd. Alle wereldhits en de beste albumpareltjes van de Amerikaanse funk, rap en rockband als 𝘜𝘯π˜₯𝘦𝘳 π˜›π˜©π˜¦ π˜‰π˜³π˜ͺπ˜₯𝘨𝘦, π˜–π˜΅π˜©π˜¦π˜³ 𝘚π˜ͺπ˜₯𝘦, 𝘊𝘒𝘭π˜ͺ𝘧𝘰𝘳𝘯π˜ͺ𝘀𝘒𝘡π˜ͺ𝘰𝘯, 𝘎π˜ͺ𝘷𝘦 𝘐𝘡 𝘈𝘸𝘒𝘺, π˜‹π˜’π˜―π˜ͺ 𝘊𝘒𝘭π˜ͺ𝘧𝘰𝘳𝘯π˜ͺ𝘒 en 𝘚𝘯𝘰𝘸 komen tijdens het optreden voorbij. Voor de liefhebbers dΓ© ultieme RHCP live-beleving! 

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 2 juni 2022 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen... en mooie prijzen kunnen winnen! Het optreden van de Red Hot Monks start om 22:00 uur. “Get Up and Jump!” Tevens het laatste Muziekzolder liveconcert dit seizoen. In september 2022 gaan we dan weer verder met meer live moois en gezelligheid. 


EDIT 03-06-2022:








 [foto's & video: Herman Alsemgeest]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.