zaterdag 8 april 2023

Harvest Road terug in De Muziekzolder Maasdijk op 4 mei 2023

De oprichters Jeroen, Robert en Niels van de Westlandse indie pop/rockband Harvest Road zijn oude bekenden van De Muziekzolder. Ze deden diversen try-outs op de zolder en in de oude samenstelling speelde ze in 2014 al live op het DijkRock festival in Maasdijk. Na wat wisselingen van bandleden in de afgelopen jaren is Harvest Road weer helemaal terug op de Nederlandse podia! 🎸🎀🎹πŸ₯πŸŽΆπŸ‘πŸ½

Harvest Road anno 2023 maakt verfrissende muziek met traditionele rockinstrumenten: drums, gitaar en bas, gecombineerd met weelderige key/synth-geluiden. En sinds 2019 met krachtige vrouwelijke vocalen door zangeres Nikki Born uit Hoek van Holland. Waarmee inmiddels diverse singles werden opgenomen waarvan 'Circles' en 'Bring Back The Light' (2022) de meest recente zijn. Live speelt de band een gevarieerde set van uptempo gitaarsongs afgewisseld met sferische songs en pianoballads. Op donderdag 4 mei te bewonderen in De Muziekzolder Maasdijk. πŸŽΆπŸ»πŸ–€πŸ‘πŸ½

Harvest Road is: Nikki Born (zang), Jeroen Voogt (gitaar), Robert Verkade (basgitaar), Niels Molenaar (gitaar en toetsen), Koen Duijvestijn (drums). 

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 4 mei 2023 weer vanaf 20:00 uur geopend. Houdt hier a.u.b. op deze dag wel rekening mee: tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei is het om 20.00 uur in heel Nederland twee minuten stil!
Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen! Het optreden van Harvest Road start om 22:00 uur.

EDIT 05-05-2023:










[Foto's en video: Herman Alsemgeest]



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.