zaterdag 20 mei 2023

De Australische band The Swamp Stompers in De Muziekzolder Maasdijk 01-06-2023


The Swamp Stompers spelen funky rock en blues met stevige grooves. De drie Australiërs Corey Legge (zang, gitaar, lapsteel), Luke Ligtenberg (zang, bas, didgeridoo) en Mitch Broadhead (drums, backing vocals) bundelen sinds 2012 hun krachten. De band klinkt als het muzikale liefdeskind van het John Butler Trio, Led Zeppelin en de Red Hot Chili Peppers. Met driestemmige harmonieën, aanstekelijke gitaarriffs en op dubstep geïnspireerde didgeridoo-soundscapes. Waarmee dit originele bluesrock trio zich onderscheidt van de rest. 🎸🎤🎹🥁🎶👍🏽

Sinds de samensmelting van hun muzikale geesten hebben The Swamp Stompers een reputatie opgebouwd als een van de meest veelbelovende bluesrock acts van de afgelopen jaren. Het krachtige trio heeft met hun moddervette moerassound stempel gedrukt op prominente Australische festivals en staat bekend om hun ongelooflijk energieke liveshows. Dit alles in een mix van oude publiekslievelingen, old school covers (Boom Boom van John Lee Hooker en Black & Blue van Chain), tracks van de EP 'Shadows on the Wall' en gloednieuwe nummers van hun gelijknamige CD

Nu dus voor het eerst in Europa te bewonderen, ook in Nederland, ja zelfs in het Westland! In De Muziekzolder Maasdijk dus!! Kom dat zien en horen op donderdag 1 juni a.s.



Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 1 juni 2023 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen! 
Het optreden van The Swamp Stompers start om 22:00 uur.

EDIT 03-06-2023:

Het Australische trio The Swamp Stompers was afgelopen donderdag 2 juni een prima en zeer swingende afsluiter van het 14e Muziekzolder seizoen! 🎸🎤🎹🥁🎶👍🏽 Corey Legge, Vincent Ligtenberg (vervanger Mitch Broadhead) en Luke Ligtenberg speelde funky rock en blues met stevige grooves. Waarbij de laatste met regelmaat in een heuse authentieke spiral didgeridoo zijn deuntje meeblies en zong. Een geslaagde avond waarbij de CD's en T-shirts na afloop ook gretig aftrek vonden. 

Donderdag 7 september 2023 vangt het nieuwe Muziekzolder seizoen weer aan. Waarbij we alvast kunnen verklappen dat dan de Nederlandse live-sensatie van dit moment de Americana indierockers van Jimmy Diamond optreden! Fijne zomer allemaal en graag tot dan! Namens Team Muziekzolder Maasdijk. [foto's & video: Herman Alsemgeest].









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.