zaterdag 21 oktober 2023

Blues in de Muziekzolder Maasdijk met SPINT 02-11-2023


SPINT is een eigentijdse bluesband met Westlandse en Haagse muzikanten die allemaal al iets langer meedraaien. Met SPINT hebben ze uiteindelijk gekozen om muziek te maken die bij hun past. Namelijk blues met als middelpunt leadzangeres Nanda van Soest. 🎸🎤🎹🥁🎶👍🏽

Swingende songs met solo's door de bandleden waar de vonken vanaf vliegen. Maar ook spannende ballades waarvan het kippenvel tot in je schoenen staat. Denk daarbij aan nummers van Beth Hart, Joe Bonamassa, Joss Stone, Aretha Franklin maar ook o.a. Carlos Santana. En natuurlijk eigen nummers en bewerkingen door muzikanten met een zeer divers verleden in bands als Gemstone, Tabasco, Confiture, Differences, Bruinbrood, Silence en The Flow. Maar SPINT anno nu is een moderne bluesband met één belangrijk motto: Keeping the blues alive! Kom dat zien en horen in de Muziekzolder op donderdagavond 2 november 2023.

SPINT is: Nanda van Soest (zang),  Jos van Mil (drums - zang), Koos van Woerkom (gitaar), René Verbraeken (toetsen), Wiarda Eerens (harmonica - zang), Aad van der Valk (basgitaar - zang).

Website: https://www.spintblues.com/
Facebook: https://www.facebook.com/spintmuziek 

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 2 november 2023 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen!
Het optreden van SPINT start om 22:00 uur.

EDIT 03-11-2023:








[foto's & video: Herman Alsemgeest]



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.