zaterdag 18 november 2023

The Mike Ross Band (UK) in De Muziekzolder Maasdijk 07-12-2023

Mike Ross is een onophoudelijk toerende Britse muzikant die op elk continent en in de meeste Europese landen livemuziek heeft gespeeld. Een man op wie je kunt bouwen en vertrouwen als het gaat om een avondje met fuzz geladen heavy blues en krachtige rock!

Multi-instrumentalist Mike Ross bracht zes albums uit waarvan de meest recente 'Third Eye Open' dit jaar uitkwam. Naast blues en rock weet hij ook soul en country samen te smelten tot een bedwelmende mix muziek. Wat o.a. doet denken aan de virtuositeit van de Allman Brothers Band gecombineerd met de wilde overgave van Rory Gallagher. Kom dat zien en horen in De Muziekzolder op donderdag 7 december. Want Mike en zijn band zijn een onstuitbare natuurkracht en een onvergetelijke live-act "Burnt in Blues, Soaked in Soul!".

Bandleden: Mike Ross – gitaar/zang; Lindsey Oliver - basgitaar; Darren Lee - drums.

Website: https://www.mikerossmusic.co.uk

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 7 december 2023 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door de DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen!

Het optreden van Mike Ross start om 22:00 uur.


EDIT 08-12-2023:







[foto's & video: Herman Alsemgeest]



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.