maandag 8 augustus 2022

Dr. Jekyll & Mr. Hyde spelen Black Crowes in Muziekzolder 01-09-2022

 

Do. 1 sept. 2022 starten we weer met de maandelijkse Muziekzolder optredens! 

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een Nederlandse rockcoverband uit de IJmond en speelt sinds 2003 lekkere pakkende rauwe en stampende Classic Rock songs. De band bestaat uit muzikanten die in allerlei rock en blues bands ervaring hebben opgedaan met idem dito repertoire. In 2014 wist de band zich, na een jaar van voorrondes, zelfs te plaatsen voor de Grand Finale van de grootste bandcompetitie van de Benelux: Clash of the Coverbands. 

Tegenwoordig profileert de groep zich als een The Black Crowes tributeband. De op blues georiënteerde rockband uit Atlanta Georgia met de broers Chris en Rich Robinson als drijvende kracht. Bekend van de songs: Jealous Again, Hard To Handle, Remedy, Sting Me, Thorn in My Pride, Wiser Time, Only a Fool, Soul Singing en meer. Met dit sterke repertoire en eigentijdse uitvoeringen van deze bleusrocksongs weet de band Dr. Jekyll & Mr. Hyde ook van hun optreden een feest der herkenning te maken. Bandleden zijn: Marcel Korver – zang, Max Aardenburg – gitaar, Jaap Schipper – bas, Okke Hoek – drums en Peter Rozing – toetsen. 

Aanvang: de Muziekzolder is donderdagavond 1 september 2022 weer vanaf 19:30 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen... en mooie prijzen kunnen winnen! Het optreden van 'de dokter en de meneer' start om 22:00 uur

Website: https://jekyllenhyde.nl 


EDIT 02-09-2022:






[Foto's & video: Herman Alsemgeest]



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.