vrijdag 8 augustus 2014

Muziekzolder live do. 04-09-2014: SASS WHO! - rockcovers

SASS WHO! Jaren '80-covers in een nieuw jasje.

De Westlandse Muziekzolder opent op donderdag 4 september het seizoen 2014-2015 met vijf Haagse topmuzikanten: SASS WHO! Zangeres Sacha de Bruin heeft de grootste bek van Den Haag en omstreken. In positieve zin natuurlijk! Altijd vanuit de tenen, een geweldige zangeres. Ze zong/zingt o.a. in de rockbands Midnight Temptation en All the Young Dudes, en deed mee aan een grootschalig project van Haagse muzikanten, The Wishing Well. Ook heeft ze samengewerkt met Anouk en Golden Earring. SASS WHO! speelt jaren '80 covers in een nieuw jasje en maakt gegarandeerd van elke optreden een feestje.

SASS WHO! bestaat verder uit: Jo de Roeck (gitaar/zang - o.a. Hot Leggs, The3rdMan en ex gitarist bij Herman Brood), Ruud Groenendijk (gitaar - speelde o.a. in de band van Anouk en in Fan Halen), Dave Bordeaux (bas - o.a. TopaZ, The Wishing Well, Billy the Kid en Midnight Temptation) en Richie Bleijenberg (drums - o.a. F band en The3rdMan).

[foto: (c) SassWho!]

De komende tien maanden zal er iedere eerste donderdag weer een live band te bewonderen zijn. Uiteraard is er veel aandacht voor het muzikale 'streekprodukt' en krijgen Westlandse bands de gelegenheid om hun kunsten te vertonen. Maar ook dit seizoen komen gerenommeerde muzikanten met genres als blues(rock) en (hard)rock weer volop aan bod. In oktober bestaat de Muziekzolder 5 jaar, ook daar zal dan extra aandacht aan besteed worden. En in november biedt de Muziekzolder - net als vorig jaar - weer podium aan finalisten van Popprijs Westland 2014. Blijf voor meer info deze Muziekzolder website en Facebook checken! 

Wil je als vrijwilliger af en toe eens achter de bar staan, muziek komen draaien of een andere bijdrage leveren? Stuur dan even een mailtje naar:
mommuziekzolder@gmail.com Dit adres kan je ook mailen als je onze maandelijke nieuwsbrief wilt ontvangen (o.v.v. Muziekzolder nieuwsbrief).

We zien jullie ook de rest van 2014 én in 2015 weer graag terug op:

De Muziekzolder Maasdijk
- stairway to music -


EDIT: 05-09-14:

 

1 opmerking:

  1. Helaas, 4 september is de eerste dag van mijn vakantie, kan er dus niet bij zijn. Benieuwd wat oktober brengt...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.