woensdag 24 september 2014

02-10-2014: Texas Radio op 5-jarig jubileum Muziekzolder!


De Muziekzolder Maasdijk bestaat in oktober 2014 vijf jaar. En dat gaat op de reguliere Muziekzolderavond, donderdag 2 oktober a.s. natuurlijk uitgebreid gevierd worden! Niemand minder dan de winnaar van Popprijs Overijssel 2014, de band Texas Radio komt dit feestje opluisteren. En niet voor niets is voor deze vijf rockers gekozen. Het is één van de beste Nederlandse live bands op dit moment. En ze zijn de trots van het Overijsselse dorp Diepenheim. Hét Maasdijk van het Oosten, zeg maar.

Op het podium brouwen ze een rauwe vette sound. Rock ’n roll, blues en psychedelica worden in een ketel gegooid met een snufje Tom Waits, een beetje Allman Brothers en een lepeltje The Doors erbij. En dat is niet onopgemerkt gebleven in de lage landen. Want Texas Radio verscheen o.a. op: het Ribs & Blues Festival 2014, het Zwarte Cross Festival 2012 en 2013, het Oerol Festival 2013 en in het naprogramma van dé Bob Dylan in de Heineken Music Hall 2013. En daar kan dus met trots de Muziekzolder Maasdijk aan toegevoegd worden. Want de mannen vinden het ‘focking vet om nu voor de Westlandse fans en dronkelappen te mogen komen speulen!’

Verder staat er een surprise act vermeld op het Muziekzolder 5 jaar- jubileumaffiche. Uiteraard wordt nog niet prijs gegeven wat dat is, maar de bezoekers staat in ieder geval een pikante pauzeact te wachten. De Muziekzolder is vanaf 20:00 uur geopend en omstreeks 21:30 uur start DJ Jos Vermeer weer met de vertrouwde Muziekquiz. Het live optreden staat voor 22:00 uur gepland. Dus kom op tijd want ook dit keer geldt: vol is vol. De Muziekzolder is gevestigd aan de Nolweg 10 in Maasdijk (naast industrieterrein Honderdland). Meer informatie is te lezen op de Muziekzolder Facebook site.


En luister hier alvast naar een paar Texas Radio songs.
En hier is het complete Ribs & Blues 2014 optreden te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.