vrijdag 31 oktober 2014

Popprijs Westland 2014 finalisten op de Muziekzolder - 06-11-14Op de eerste donderdag van de maand - 6 november a.s. - is er weer een reguliere Muziekzolder avond in Maasdijk. Net zoals vorig jaar komen dan de finalisten van Popprijs Westland op bezoek. En ook dit keer zijn er wederom vier puike bands tot die finale doorgedrongen! De grote finale zelf zal op zaterdagavond 15 november in Nederland Drie te Wateringen plaats vinden. 

Op de Muziekzolder krijgen de gegadigden allemaal een half uur de tijd om het publiek ervan te overtuigen waarom ze die finale gehaald hebben. Alle vier de bands zijn afkomstig uit het Westland of hebben een connectie met deze streek. Hun stijlen van muziek zijn uiteenlopend, dus aan variatie geen gebrek. Ze spelen hoofdzakelijk eigen werk met hier en daar een cover. Betrayed By Rage is een metalband, Fon 14 speelt rockmuziek, de band 12:04 is weer beïnvloed door rock-, funk- en rap- voorgangers en Harvest Road moet het hebben van traditionele Southern rock in een herkenbaar eigen jasje. De Muziekzolder is op donderdag 6 november vanaf 20:00 uur geopend. Aanvankelijk met lekkere muziek door de huis-DeeJay. In verband met het overvolle programma zal de muziekquiz komen te vervallen. De live optredens zullen al vanaf ongeveer 21:00 uur gaan losbarsten. Kom op tijd om je favoriete band te supporten of gewoon om te genieten van de beste live muziek in het Westland!


BANDS:

12:04
Members: Myscu (vocals), Stephan (bass), Eddo (drums), Mark (guitar).
Genre: Grooving mix of Rock, Funk and Rap
Hometown: Nederland en Omstreken

Betrayed By Rage
Members: Peter van der Scheer (vocals), Toby Weidmann (drums), Robin van Lier (bass/backing vocals), Koen Smits (lead guitar), Eizejan Vellekoop (rhythm guitar).
Genre: Metal.
Hometown: Naaldwijk

Fon 14
Members: Bradley Pigmans (zang), Leonard de Jong (gitaar), Jesper Boon (drums), Sjoerd Schaap (basgitaar).
Genre: Rock.
Hometown: Westland

Harvest Road
Members: Rafael vd Wel (zang/gitaar), Jos Zuiderwijk (drums), Robert Verkade (bas) Niels Molenaar (toetsen/ gitaar), Jeroen Voogt (gitaar).
Genre: Southern rock, country, rock 'n roll, funk,  pop, indie rock en blues.
Hometown: Westland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.