donderdag 16 april 2015

Stoomtrein Engine dendert op 7 mei 2015 richting station Muziekzolder!


Hoe bedoelt u door het Westland rijdt geen stoomtrein? Kent u Engine dan niet. Dit gevaarte dendert alweer bijna zeven jaar door onze streek en omstreken en zal op donderdag 7 mei station de Muziekzolder in Maasdijk aandoen. Uiteraard hebben we het hier over de rockcover band Engine.

De band werd in 2008 opgericht door de vrienden Peter (gitarist), Sander (bassist) en Remco (drummer). Na het vinden van een zangeres (Evita) én de Westlandse leadgitarist Aad Gibs, was de band compleet. Tussen deze vijf personen ontstond een hechte vriendschap en daarmee werd de basis gelegd voor een solide rockcover band. Engine bleek een combinatie gevonden te hebben tussen goed in het gehoor liggende rockmuziek en een visuele surprise act.

Sindsdien treedt Engine regelmatig op in o.a. Den Haag, Schiedam en het Westland. Het is duidelijk dat de muziek die zij uitkiezen zeer in trek is bij een groot publiek. Met stevig repertoire zoals: Whole Lotta Rosie van AC/DC of Tie Your Mother Down van Queen, maar ook meer poppy werk van bands als Franz Ferdinand, The Fratellis en The Sweet. Engine presenteert al deze hits met veel energie en een drive die het publiek in beweging brengt. Dus stap op de snel rijdende trein die Engine heet, en maak de rit van je leven! Om aan het einde van de avond uit te stappen met een grote grijns op je gezicht!

De Muziekzolder is vanaf 20:00 uur geopend. Een gast-DJ’s zal in de stijl van de avond muziek naar eigen keuze draaien. Het live optreden wordt om 21:45 uur vooraf gegaan door de vertrouwde Muziekquiz gepresenteerd door Jos Vermeer. 


In mei kunnen Westlandse muziekliefhebbers beter een weekje vrij nemen! Want behalve Engine in de Muziekzolder op 7 mei in die week ook op 5 mei het BeVRIJdingsfestival Wollepop 2015. Met diverse Zoldervrienden zoals o.a. de MCW All Stars, Smokin' Cadillac, Harvest Road, Dann Hill en 3 Meter Beter met Fratsen en meer! 

EDIT 09-05-15:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie, tot ziens op de Muziekzolder.